Skräpigt

På min väg till ett möte i Gårda via Södra Gubberogatans södra del med trapporna i slutet. Efter sista huset så låg det högar av gamla möbler vid sidan av gatan, det såg inget vidare ut, väldigt skräpigt faktiskt! Efter en dryg vecka gick jag samma väg igen och till min stora förvåning ligger skräpmöblerna fortfarande kvar. Vad skall man göra, vem skall man vända sig till vid ett sådant tillfälle? Jag gick in på Göteborgs Stads hemsida, hittade en ”felanmälan för gator och torg” och skickade ett mail, och fick till min förvåning och glädje svar samma dag!

Snabbt svar

Det var Alexandra på kundtjänst för trafikkontoret och park- och naturförvaltningen som svarade och hon ville att jag skulle beskriva var på gatan skräpet låg. Alexandra bifogade en karta till min hjälp, så det var lätt gjort. Återigen snabb återkoppling där hon skrev att det var trafikkontorets entreprenörer som skulle ta hand om skräpet. 

Vad händer nu?

Nu blir det spännande att se om resten av organisationen är lika snabba som Alexandra. Kommer skräpmöblerna att tas bort inom rimlig tid? Vi följer upp detta.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.