Delsjövägen stängs av!

Delsjövägen avstängd

Idag stängs Delsjövägen av för trafik, vägen beräknas vara avstängd i ca 6 månader, vilket kan medföra trafikproblem.

Delsjövägen behöver förstärkas för att klara av tung trafik. Framför allt gäller ersättningsbuss som behöver sättas in på när 5:ans spårvagn har problem och inte går, idag kör bussen med dispens. Man skall även bygga en ny pendelcykelbana och en ny cirkulationsplats.

Delsjövägen stängs av för trafik.
Trafikkontoret informerar

Detta kommer att innebära ökad restid för alla som kommer från Munkebäckshållet och skall ner till Gårda och närliggande områden. Trafiken kommer att ledas om över Redbergsplatsen och vidare Danska vägen till S:t Sigfrids Plan. Trafikkontoret kommer att ha personal utposterad på flera ställen under måndagen för att övervaka utvecklingen av avstängningen

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.