Monster Jam

Monster Jam på Ullevia den 15 juni

Nu är Monster Jam tillbaks på Ullevi! En familjeshow i den tunga klassen. Monstertruckarna som väger 4 ton skall tävla i både race och freestyle. Arenan kommer att fyllas med tunga och hårt satsande monstertruckar som kämpar om vem som är starkast, snabbast och gör de häftigaste hoppen. Det blir en storslagen motorfest för hela familjen på Ullevi, lördag den 15 juni kl:15.00

Träffa de tuffa förarna
Kom riktigt nära truckarna och deras förare på Pit Party innan showen på lördag. Mellan 11.00 och 13.00 har du möjlighet att träffa förarna, få autografer, fotografera och se tävlingsbanan innan det stora showen. Biljetter till Pit Party kan köpas i Ullevis biljettkassa från kl 10.00 på lördag, den 15/6.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.