Mat & Potatis

Mat & Potatis

Catering Göteborg

God catering från Mat & Potatis

Vi lagar god mat färdig att serveras på företagseventet, bröllopet, arrangemanget eller födelsedagskalaset. Vi lagar också daglig lunchcatering som vi kör ut till företag och institutioner.

Öppettider för catering följer inte våra ordinarie lunchöppettider (vardagar 8.30-14). Du kan givetvis beställa catering till den dag och tid som du har behov för. Behöver du en lokal för att husera den stora festen på så har vi gott om ytor som du kan använda utanför ordinarie lunchtid och på helger.

Vi har mångårig erfarenhet av att leverera catering till fest såväl som till vardagslunchen. Maten till det lilla kalaset eller större event förbereder vi alltid noga. Våra skickliga kockar och kallskänkor lagar maten i vårt topputrustade kök på Backabergö på Hisingen. Vi packar maten i kylar alternativt i värmeskåp för att den ska vara rätt tempererad hela vägen fram till dig. Vi vill ju att ditt event ska bli lyckat och att maten ska vara fantastisk och fungera perfekt i sammanhanget.

Beställ catering för alla tillfällen, event, bröllop, julbord, kräftskivor och student i och runt Göteborg. Oss hittar du lätt till, vi finns i Hisings Backa nedanför Stig Center.
Våra kunder finns i hela Göteborgsområdet, och en stor del av dessa på Hisingen, vi når även Kungälvstrakten utan problem. Beställ så många portioner du behöver, vi ställer inga minimikrav på antal portioner.
Vi följer alltid de riktlinjer på mathantering som Livsmedelverket ger restauranger. Läs mer här.

Välkommen till oss!
Mikael W Brännvall

Contact